Fotograf De Nunta

Despre noi

Foto Brasov (3)

Cine este Foto Brasov?

Foto Brasov este Marius Pavel 🙂 Sunt fotograf profesionist de evenimente de mai bine de 6 ani. Lociesc in Cristian, am doi copii frumosi si o sotie care ma sprijina si ma sfatuieste in tot ceea ce fac.

Cum am inceput sa fotografiez?

Din 2002 am inceput sa fotografiez la inceput cu un aparat medion, al unui coleg de facultate, care avea doar 2Mp. Ceea ce acum mi se pare , WOW. La inceput fotografiam imagini statice, pe trepied si in special noaptea. Si acum ma atrag peisajele de noapte cu expunerile lungi. Asa mi se pare ca descopar mai multe straturi ale aceluiasi decor.

Pana acum am participat la cateva sute de evenimente: nunti, botezuri, diverse evenimente corporate si de familie la care oamenii au fost multumiti de serviciile pe care le-am prestat.

Nimic nu este mai frumos decât să surprinzi sentimente și sa transformi emoțiile pure în fotografii. Îmi place să comunic si sa ma apropii de oamenii pe care ii fotografiez. Cu majoritatea mirilor pe care i-am fotografiat am ramas prieten, fiind considerat de multe ori, chiar in timpul nuntii, ca am facut parte din familie.

Imi doresc sa va depasesc asteptarile si sa fiti incantati de frumoasele amintiri pe care le vom realiza impreuna.