Faq

FAQ – intrebari frecvente fotograf de nunta

Editezi toate fotografiile?

Bineinteles! Fiecare fotografie pe care o primiti va fi editata individual, una câte una, din punctul de vedere al contrastului, balansului de alb si luminozitatii. Toate vor avea imaginea foto Brasov, cum v-ati obisnuit.
Fotografiilor incluse in album li se vor aplica mici imbunatatiri, ca voi sa aratati perfect!

Unde locuiesti? Cat de departe te poti deplasa pentru o nunta?

Locuiesc in localitatea Cristian de langa Brasov. De obicei nu ma deplasez mai departe de 40km de localitatea Brasov.

Oferi si servicii video?

Da. De la inceput am oferit si servicii foto si servicii video pentru nunti si botezuri sau alte evenimente. Pentru mine ca fotograf este vital sa il cunosc pe cameraman si sa putem coumnica. Editarea foto si video este facuta de mine, Foto brasov, astfel incat vei discuta numai cu o persoana, tot timpul.

Pentru sedintele foto mai departe de Brasov, sunt costuri suplimentare?

Daca locatia este mai departe de 50 km de Brasov, va fi un cost suplimentar, care va include transportul si mancarea. Insa de obicei nu plecam atat de departe pentru o sedinta foto save the date sau trash the dress, asa ca putem merge doar cu o masina si manca in graba o gustare.

In cat timp vom primi filmarile si fotografiile de la evenimentul nostru?

In maxim 7 zile de la incheierea evenimentului nunta sau botez, veti primi toate fotografiile editate si filmarea nuntii si aceasta editata bineinteles.

Ne veti da si fisierele RAW cu fotografiile nuntii?

Fisierele brute, neditate nu le livrez. Dimensiunea acestora este foarte mare, pentru o nunta minim 200 GB numai foto. Imaginile acestea nu expirma viziunea mea finala asupra culorilor, luminozitatii si a efectelor pe care le vedeti in fotografiile finale.

Cum realizezi albumul de nunta sau albumul de botez?

Albumele le vom realiza impreuna. Voi alegeti fotografiile care le doriti in album ( de obicei intre 70 si 90), iar eu ma voi ocupa de reditarea acestora, inlaturarea imperfectiunilor si asezarea acestora in colaje. Inainte de a le trimite la print vei primi grafica pe mail, pentru a va da acordul cu privire la aceasta. La 2-3 saptamani, uneori si mai mult, in functie de perioada aleasa de print, veti avea albumul nuntii in mainile voastre.